FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Where is pabrik Panjenengan dumunung sira Produsèn utawa dagang perusahaan?

factroy kita dumunung ing kutha Jinhua, provinsi Zhejiang lan kita Pabrik.

Carane akeh dina sing perlu kanggo nyiapake sampel lan pinten?

3-7 dina lan sampel rega pabrik.

Nalika wektu pangiriman Panjenengan?

10-25 dina sawise nampa simpenan.

Apa istilah pembayaran apa?

T / T utawa L / C.

Apa Panjenengan MOQ?

Aku ora duwe MOQ, cilik supaya olèh.

Aja duwe njamin kualitas?

mbalekaken Full ing cilik saka kualitas apik.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!