wong senior Ali padha diundang kanggo nerangake ing lapangan e-commerce

Supaya kanggo ningkataké promosi perusahaan ing platform Alibaba, tanggal 24 Mei, 2018, wong senior Ali padha diundang kanggo nerangake ing lapangan e-commerce lan gaya pangembangan Alibaba. Iki acara nemen meningkat kesadaran e-commerce karyawan 'lan digawe ing Development perusahaan wis goal wiwit ilang, lan ing mangsa aktivitas learning kuwi bakal kerep dianakaké

DSC08943DSC08963IMG_3044


wektu Post: Aug-08-2018
Tampilan Online Chat!