за нас

4f0ba6391

Нашата компанија главни производи се со висок квалитет градинарски машини, бензин моторна пила, четка машина, земјата дупчалка со спирална бургија, плевене машина.

15 години развој, 20% пораст во последните 5 години, 100 милиони евра годишен промет, нашите производи се популарни во повеќе од 36 земји.

Квалитетот е нашата култура, ние веруваме во победа-победа situation.We ветуваат целосна наплата во случај на лош квалитет!

Добредојде на нови и стари клиенти доаѓаат и да соработуваат.

сертификација

1 (2)
{9K_21IYB $ ЕП] LGG5RWC4GL
1 (1)
32 (G [7 $ P] I`S $ W [ONZ6XGTL
1 (3)
1 (4)

WhatsApp Онлајн Chat!