високи Али луѓе беа поканети да се објасни областа на е-трговија

Со цел унапредување на промоција на компанијата на платформа Alibaba, на 24 Мај 2018, високи Али луѓе беа поканети да се објасни полето за е-трговија и развој тренд на Alibaba. Овој настан во голема мера подобрена свест е-трговија на вработените и направи за развој на компанијата има постепено цел, и во иднина често ќе се одржи како активности за учење

DSC08943DSC08963IMG_3044


Време на мислењето: Aug-08-2018
WhatsApp Онлајн Chat!