njerëz të lartë Ali u ftuan për të shpjeguar fushën e-commerce

Me qëllim të promovimit promovimin e kompanisë në platformën Alibaba, më 24 maj, 2018, persona të lartë të Ali u ftuan për të shpjeguar fushën e-commerce dhe trendin e zhvillimit të Alibaba. Kjo ngjarje përmirësuar në masë të madhe vetëdijen e punonjësve e-commerce dhe e bëri për Zhvillim kompania ka një qëllim faza, dhe në të ardhmen shpesh do të mbahen aktivitete të të mësuarit të tillë

DSC08943DSC08963IMG_3044


Ora Post: Aug-08-2018
WhatsApp Online Chat!