Taros Kami

Jinhua Jusen Taman mesin Co., Ltd

alamat

Jinhua Jusen Taman mesin Co., Ltd.founded dina bulan Séptember 2004, ayana di Jinhua, Zhejiang, Cina. 

 

Surélék

sales@maytools.net

sales1@cnjusen.com

telepon

0086-15158903310

0086-579-83266686

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!