FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Dupi anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

factroy urang aya di kota Jinhua, Propinsi Zhejiang sarta kami pabrik.

Sabaraha dinten nu peryogi pikeun nyiapkeun sampel sarta sabaraha?

3-7 poé jeung sampel mangrupa harga pabrik.

Nalika waktos pangiriman anjeun?

10-25 poé sanggeus narima titipan di.

Naon istilah pamayaran Anjeun ngalakukeun?

T / T atawa L / C.

Naon Anjeun MOQ?

Urang teu boga MOQ, urutan leutik wilujeng sumping.

Dupi anjeun gaduh garansi kualitas?

ngabalikeun duit pinuh bisi kualitas goréng.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!