jalma senior Ali anu diondang kana ngajelaskeun widang e-commerce

Dina raraga ngamajukeun promotion parusahaan dina platform Alibaba, on May 24, 2018, urang senior Ali anu diondang kana ngajelaskeun widang e-commerce na trend ngembangkeun Alibaba. acara ieu greatly ditingkatkeun kasadaran e-commerce karyawan 'sarta dijadikeun Development parusahaan boga tujuan phased, sarta di mangsa kagiatan pembelajaran sapertos bakal mindeng dilaksanakeun

DSC08943DSC08963IMG_3044


waktos pos: Aug-08-2018
WhatsApp Online Chat!